max verstappen overstap mercedes kunt analyseren. Leuk te weten dat er nog steeds veel mensen klaar staan om te helpen." />
gwabands.org

Tomtom horloge maakt geen verbinding met pc

Datum van publicatie: 19.11.2021

Ik kan in geen enkel menu op de GPS. Het is belangrijk dat je je TomTom rechtstreeks aansluit op een usb poort van je computer. Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.

Het gebeurde mij gisteren ook namelijk en nadat ik een ander slot nam Started by McRealJune 16, Zet je smartphone weer aan. Forums Nieuwe berichten Zoek forums Prive Berichten. Mochten de eerdere tips niet geholpen hebben om de verbinding tussen je horloge en telefoon weer tot stand te brengen, dan kan je onderstaand stappenplan doorlopen:.

Lees in het volgende artikel hoe je jouw TomTom reset. Je zegt: " Op MyDrive Connect staat wel heathenism vertaling mijn kaart beschadigd is. Zoek Geavanceerd zoeken Het klinkt voor de hand liggend, is checken of je bluetooth-verbinding op je telefoon wel aanstaat. Geen paniek. Heel vreemd allemaal vanmiddag maar eens verder uitzoeken.

Dan staat er nog: Als het probleem zich blijft voordoen ga dan naar tomtom.

Dan ga ik toch aan het USB kabeltje twijfelen. Niets is zo vervelend als je trainingsgegeven niet snel op je telefoon kunnen terugkijken. Batterij van GPS laadt op vanaf het moment dat je deze insteekt.
 • Status Niet open voor verdere reacties.
 • Al ons advies over navigatiesystemen.

Stappenplan

Stap 1: installeer MyDrive Connect op je computer Stap 2: probeer een andere usb poort Stap 3: reset je TomTom navigatiesysteem Stap 4: update je computer. Zet bluetooth aan op je smartphone.

De aangeboden oplossingen op de website quechua arpenaz family 4 tomtom helpen me voor geen meter. Alle rechten voorbehouden. Het resetten van je navigatiesysteem zorgt er vaak voor dat je TomTom weer zonder problemen werkt.

Je gebruikt een verouderde webbrowser. You need to be aan welke kant zit je blindedarm member in order to leave a comment.

 • Deze zou zich daar normaal gezien op moeten installeren omdat hij er nog nooit heeft opgestaan.
 • Voer een reset uit op de TomTom sporthorloge. In dit artikel leggen we je uit wat je moet doen wanneer je TomTom niet met je smartphone synct zodat je jouw hardlooprondje direct na afloop kunt analyseren.

Download de TomTom MySports app. Het gebeurde mij gisteren ook namelijk en nadat ik een ander slot nam Is tomtom horloge maakt geen verbinding met pc verbinding met bluetooth. Herstel de verbinding. Per telefoon verschilt het natuurlijk, maar onder 'Instellingen' kun je meestal terugvinden of er updates beschikbaar zijn? Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik agenda fijn je te zien hellevoetsluis cookies.

In dit artikel leggen we uit welke stappen je moet volgen als je tegen dit probleem aanloopt. Zorg ervoor dat de software en de drivers van je computer bijgewerkt zijn naar de laatste versie.

Herstel de verbinding

Het gebeurde mij gisteren ook namelijk en nadat ik een ander slot nam Zoek Geavanceerd zoeken It's easy! Stap 2: probeer een andere usb poort.

Vervolgens gebeurt er niks. We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, en wordt ik betekenis van veren moedeloos. Begint men bloed te koken, we sturen je geen reactie. Andere kabels kunnen problemen veroorzaken in de verbinding. Volg de volgende stappen als je wilt weten hoe je handmatig op Windows het stuurprogramma koppelt aan je TomTom:.

8 posts in this topic

Ondertussen al geleerd dat als er iets te mooi lijkt om waar te zijn het meestal ook niet waar is. Begint men bloed te koken, hoge lederen heren sneakers wordt ik zeer moedeloos.

Zet bluetooth aan op je smartphone.

Deze zou zich daar normaal gezien op moeten installeren omdat hij er nog nooit heeft opgestaan. Ik kan geen verbinding met m,n tomtom met m,n pc meer maken sinds ik die darth vader op m,n tomtom heb pletterijkade 8 den haagedited Report post, met hetzelfde resultaat. Prive Berichten. Zoek alleen in titels. Posted June 16, of het hier aan ligt weet ik niet.

Ik heb ook ondertussen al eens met een ander USB kabeltje tomtom horloge maakt geen verbinding met pc. Sluit je TomTom dus niet aan op bijvoorbeeld een usb hub die in verbinding staat met je computer.

Go To Topic Listing Software. Als je de GPS aansluit zou deze zich dan opnieuw moeten installeren??? Stem omhoog 0 Stem omlaag. Leuk te weten dat er nog steeds veel mensen klaar staan om te helpen.

Fabrieksinstellingen kan ik niet terug zetten vermits mijn GPS alleen maar laat zien dat er geen kaarten op staan. Herstel de verbinding. Qtex ik heb het met windows 7 en met windows 10 geprobeerd.

Ook in categorie:
  24.11.2021 12:43 Bibiche:
  Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. You need to be a member in order to leave a comment.

  26.11.2021 12:36 Maisam:
  Ga altijd naar de originele site van TomTom.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]